وبلاگ دانشجویان برق

وبلاگ دانشجویان برق

دانشگاه پیام نور تبریز
وبلاگ دانشجویان برق

وبلاگ دانشجویان برق

دانشگاه پیام نور تبریز

آشپزی به روش دات ماس

سلــــــام من دات ماس هستم .

مواد لازم برای تهیه سوپ خامه :( البته باتوجه به گرونی خودتون مقدارشو تعیین کنین).
▪ 
جو
▪ 
سیب زمینی
▪ 
هویج
▪ 
نخود فرنگی
▪ 
آب مرغ
▪ 
کمی نمک
▪ 
خامه
▪ 
شیر
▪ 
آبلیمو و آبغوره

  


طرز تهیه سوپ خامه
اول جو و یه سیب زمینی کوچولو (رنده شده) و هویج (رنده شده) را می گذاریم آرام آرام بپزند تا هویج و سیب زمینی کوچولو اذیت نشن چون یکم کوچولو ان . البته باید مواظب باشید که سر نره چون جو باعث می شه که غذا زود سر بره اگه هم سر بره مامان می آد اخ می کنه. می تونید همان ابتدا آب مرغ را هم بریزید تا این مواد با آب مرغ بپزند مرغ هم که گرونـــــــــــــه دیگه خودتون می دونین یا برین مرغو از روستا بیارین یا کش برین . البته می تونید از پاچه هم استفاده کنید. یه پاچه کوچیک گوسفند را بگذارید خوب بپزه. بعد استخوانهاشو جدا کنید و خود پاچه را چرخ کنید و به سوپتون اضافه کنید که باعث می شه فوق العاده لذیذ بشه به به چی میشه؟!؟!؟. توی یک ظرف جدا یک قاشق آرد را کمی بو می دیم. فقط به اندازه ای که بوی خامی اش از بین بره. مواظب باشید رنگش تغییر نکنه وای وای رسیدیم به جای ترسناکش . چون آرد زود تغییر رنگ می ده. کمی کره به آرد اضافه می کنیم. و آرام آرام هم می زنیم تا کم کم آرد توی کره حل بشه. بعد این مخلوط را به سوپمون اضافه می کنیم. این باعث می شه که لعاب سوپ زیاد بشه. این ترکیب را می تونید توی تمام آش و سوپهاتون و حتی  حلوا!!!!!!!!!!! و خورشها اضافه کنید تا حسابی لعاب دار بشن. الان وقت اضافه کردن شیره. شیر را هم که اضافه کردیم می گذاریم چند تا جوش(جوش جوونی چون موادمون کوچیکن) با آن بزند. بعد چند دقیقه مانده به سرو غذا توش آبغوره و آبلیمو می ریزیم و کنسرو نخودفرنگی را هم در همین مرحله میریزیم فقط صبر می کنیم تا یکی دو تا قل بزنه نه بیشتر چون اگه بیشتر بشه لوس میشه. اگر آب مرغتون نمک نداشته می تونید نمک را هم در همین مرحله بهش اضافه کنید. بعد خامه را با شیر کمی رقیق می کنیم و برای تزیین روی سوپ می ریزیم و سرو می کنیم.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد