وبلاگ دانشجویان برق

وبلاگ دانشجویان برق

دانشگاه پیام نور تبریز
وبلاگ دانشجویان برق

وبلاگ دانشجویان برق

دانشگاه پیام نور تبریز

چگونه یک رابطه اجتماعی مستحکم داشته باشیم؟

چگونه یک رابطه اجتماعی مستحکم داشته باشیم؟
رابطه شما با دوستان خود و یا مردم چگونه است؟ از نظر فرهنگی و دنیای امروزی، متأسفانه این روابط نسبت به گذشته، هر روز ضعیف تر میشوند. در حالی که در گذشته، روابط، بیشتر، صادقانه تر و متقابل بود و به نوعی زندگی ها با نزدیکی و صداقت در روابط آمیخته بود.

با رعایت نکات زیر، در ایجاد رابطه صحیح و مستحکم گامی بزرگ برمی دارید :


1- خودتان پیش قدم شوید
فکر نکنید که شروع رابطه از طرف شما، در ایجاد یک رابطه ی جدید، نشان کسر شأن و ارزش شما خواهد بود، بنابراین گوشی تلفن را بر دارید، و با دوستان و آشناسان در تماس باشید، ایمیل بزنید و ... حتّی اگر با عدم احساس رقبت از نفرات اوّل در افزایش روابط مواجه شدید، ناامید نشوید، نفر بعدی!

در مورد ازدواج نیز این رویه را پیش بگیرید، چه اشکال دارد که خودتان پیش قدم شوید، برای مثال، به او پیشنهاد پیاده روی بدهید و برایش وقت بگذارید، مطمئن باشید که نظر شما را قبول می کند.

2- مهربان و عاشق باشید
عشق، یعنی صبوری، مهربانی، حمایت، اطمینان، امیدواری، احترام و نثار شادی به دیگران. کسی که ادّعای عاشقی دارد، در وی اثری از حسادت، دروغ، بی احترامی، غرور و خشونت دیده نمی شود. بهتر است این صفات را در مورد خود و نفرات موجود در روابطتان بررسی کنید.

3- قدرت تشخیص
برای روابط خود وقت بگذارید. به عاقبت و نتیجه آن فکر کنید. در آغاز یک رابطه، چه شما شروع کننده باشید یا دیگری یا اینکه بطور اتّفافی این رابطه ایجاد شود؛ باید به نتیجه و عاقبت این رابطه فکر کنید. حقیقت این است که بیشتر ما، از ته دل رقبتی به بعضی روابط نداریم یا از برخورد با بعضی افراد، سرشار از انرژی منفی می شویم، بنابراین به ادامه این رابطه اصرار نکنید، پس بهتر است از همان اوّل سرسری کار نکرده و با فکر و آینده بینی رابطه را آغاز کنید.

4- در روابط متعادل باشید
وجود حس اطمینان و نزدیکی در یک رابطه، همواره باید دو طرفه باشد. چگونگی روابط شما با همسر، فرزند، دوست و ... باعث ایجاد تصور و اعتبارتان از نظر نفر مقابل است. وی با این دیدگاه جلو آمده و پایبند است. بنابراین تغییرات در صمیمیت و رفتار شایسته ی قبلی شما، نفر مقابل را تحت تأثیر می گذارد. در این صورت آمادگی هر گونه واکنشی را از جانب وی داشته باشید. بی احترامی، نامهربانی، خشونت، حتّی خیانت!

5- واقع گرا باشید
در برقراری ارتباط واقع گرا باشید. همه انسانها مثل هم نیستند. بنابراین سعی نکنید، با اصرار و تعهدی یک طرفه، نفر خود را همواره راضی نگه دارید. به دلیل تفاوت در روحیّات افراد، به دنبال روابطی ارزشمند باشید.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد